Over ons

Les Terroirs ontstaan door liefde voor de wijn…

Herkent u het ook? Je staat in de supermarkt voor het enorme aanbod van wijnen en weet niet waar te starten je begint lustig die mooie etiketten te scannen met jouw wijn app en na een kwartier- twintig minuten heb je in jouw winkelkar wat flessen liggen om te proeven. Je komt thuis en je komt tot het besef dat die wijn toch veel te duur was voor wat hij is, of hij is gewoon helemaal niet te drinken.

Of wat met al die talrijke wijn webshops waar je altijd per 6 flessen moet kopen.

Dat is vanaf nu verleden tijd. Bij les Terroirs hebben wij een beperkt maar uiterst kwalitatief aanbod waar menig wijnliefhebber, wijnexpert zich meteen in thuis zal voelen. Weet u niet wat te kiezen of heb je graag eens iets nieuws? Heb je vanavond bezoek en je weet niet welke wijn te serveren bij het eten? Je wilt een cadeau doen aan een echte wijnkenner? Geen probleem. Bij Les Terroirs helpen wij u graag verder tot u een tevreden klant bent.

Wij willen niet enkel zomaar wijn verkopen maar u persoonlijk begeleiden, en u het verhaal meegeven van de oorsprong van elke wijn die schuilt achter de fles zo dat u begrijpt waar deze vandaan komt en wat u drinkt.

Bent u als restauranthouder, wijnbar, cafe of brasserie op zoek naar een leverancier die topwijnen heeft voor top prijzen? Contacteer ons gerust wij kunnen u heel scherpe prijzen aanbieden door dat wij rechtstreeks inkopen bij de importeurs en geen fysieke winkel hebben.

Bij Les Terroirs kan je alles bestellen in welke hoeveelheid je maar wilt. Vanaf 100 euro leveren wij gratis, onder de 100 is het standaard 10 euro.

Voor de rest is het enkel nog genieten van onze heerlijke wijnen!

‘La vie en vins’

Wij staan ter uwer beschikking

Het Les Terroirs Team